Вратарят от Гоце Делчев Д. Наумов: За мен винаги е чест да играя за националния отбор

12 април 2021 16:48   4981 прочита


Вратарят на ФК ЦСКА 1948, Даниел Наумов записа отличен дебют за България и запази суха мрежата си при равенството на "лъвовете" 0:0 като гост в световната квалификация срещу Северна Ирландия в края на март.

Стражът от Гоце Делчев е втори капитан в състава на Росен Кирилов. Ето какво сподели той пред клубната телевизия на "червените", предаде topsport.bg. "За мен винаги е чест да играя за националния отбор, както досега съм играл във всички юношески формации, в младежкия национален отбор, където бях капитан. Следващата стъпка за мен беше мъжкият национален отбор, така че се радвам, че успях да дебютирам и то със суха мрежа."

"Адаптирах се бързо в отбора. Познавам се с повечето момче. Бързо се приспособих и към изискванията на старши треньора Ясен Петров. В мача се усети, че отборът на Северна Ирландия бе доста добре подготвен физически - много здрави момчета. Както се видя в края, можеше и да спечелим мача, но важното за мен е, че запазих суха мрежа", заяви той.

За интереса от други клубове:

"В момента съм съсредоточен изцяло към подготовката ми и мачовете с ЦСКА 1948, така че когато дойде този момент, ще седнем с ръководството и ще коментираме."

"Със своята политика клубът се опитва да привлича и да налага млади футболисти, така че когато тези млади играчи са в един отбор от efbet Лига, е нормално и да привлекат вниманието на Александър Димитров, както и на Ангел Стойков", завърши Наумов.


Още за: д.наумов   вратар   национал   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар