/ВИДЕО/ Кресналията Десподов от Италия: ЦСКА не се предава никога! Успех, “армейци”!

11 май 2019 10:25   6619 прочита


Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов пожела успех на бившите си съотборници от ЦСКА-София в дербито срещу Лудогорец. Крилото на италианския Каляри записа специално видео, с което надъха “червените” преди решителния двубой за титлата на “Българска армия”.

“Здравейте “армейци”! Реших да запиша това видео, за да окажа своята подкрепа за мача, който престои в събота срещу Лудогорец. Аз вярвам в победата. Говорих с част от момчетата - те също вярват и са готови на всичко, за да я постигнат. Не се съмнявам, че и вие го вярвате и в събота ще бъдете на стадиона зад отбора - там, където сте били винаги. ЦСКА не се предава никога. Успех, “армейци”!, заяви Десподов.

Любимецът на “червените” фенове отбеляза последния гол за ЦСКА-София в шампионатен мач срещу Лудогорец. Той се разписа при равенството 1:1 на “Българска армия” през есента. След това двата тима се срещнаха два пъти в Разград, като столичани се наложиха с 1:0 в четвъртфинален сблъсък за Купата на България, а няколко дни по-къснсо направиха нулево равенство в среща от плейофите в първенството.

Преди мача днес ЦСКА-София изостава с 3 точки от Лудогорец. Победа с два или повече гола разлика ще изкачи “червените” на върха в класирането.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар