Ветераните на “Пирин” /ГД/ станаха областни първенци без игра

03 юни 2010 00:18   3136 прочита
Г. Шапков почна с 2 гола за пиринци
Г. Шапков почна с 2 гола за пиринци


Г. Шапков почна с 2 гола за пиринци

Благоевградски бизнесмен подсили неврокопчани, липсата на конкуренти отлага официалния му дебют

Футболните ветерани на “Пирин” /ГД/ станаха областни първенци, без да изиграят и минута на зеления терен. Жребият за първата фаза на държавния шампионат трябваше да се проведе в офиса на ОС на БФС - Благоевград, но до тегленето му въобще не се стигна. Интерес към него проявиха само неврокопчани, което автоматично изхвърли евентуалните им съперници от борбата. Очакваше се в уречения час в областната централа да пристигнат представители на елитния “Пирин” и “Вихрен”, ала напразно. Така гоцеделчевци ще защитават честта на Благоевградско в следващия етап наесен, когато трябва да мерят сили с противници от Пернишко и Кюстендилско.

Информирал съм своевременно ръководствата на “Пирин” и “Вихрен” за датата и мястото на жребия. Те обаче не счетоха за нужно даже да се обадят, че няма да участват. Какво друго да направим в ситуацията, освен да дадем път напред на клуба от Гоце Делчев, коментира председателят на Областния съвет на БФС - Благоевград Александър Кабзималски. Иначе състезателите над 35 г. на “Пирин” /ГД/ дори започнаха подготовка за турнира. Към тях се присъедини и президентът на “Престиж бизнес” Георги Шапков.

Новото попълнение получи екип с името си на гърба и отбеляза два гола в двустранната игра, в която се включиха още Кемуран Ахмед, Георги Макриев, Витали Мутафчиев, Стоян Карапетров, Димитър Баханов, Костадин Гуцев, изпълнителният директор на неврокопчани Иван Близнаков, Иван Малев, Иван Либов, Яков Папарков... Благоевградският безнесмен обеща да помага не само на терена, но и извън него. Официалният му дебют обаче се отлага с няколко месеца, заради служебното прескачане във II фаза от първенството на ветераните.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар