Великодушно: Марек няма да подава жалби срещу тенденциозно съдийство

07 август 2013 16:11   4932 прочита


От Марек няма да подават жалба срещу съдийството на главния арбитър Адриян Петров и неговите асистенти Светлин Симеонов и Стоян Владимиров, които порязаха дупничани при гостуването им във Враца. Както вече писахме, ръководството и треньорския щаб на дупнишкия клуб останаха крайно недоволни от отсъжданията на въпросната съдийска бригада и обмисляха дали да не подадат контестация срещу реферите. При 0:1 за Марек бе отменен гол на Иван Илиев, който щеше да реши мача и да донесе три точки за тима от Дупница. Минути по-късно пък Ботев изравни благодарение на несъществуващ фаул и така срещата завърши при резултат 1:1.

„Преценихме, че подобна жалба едва ли ще има смисъл и решихме да не подаваме контестация, защото едва ли ще бъде взета под внимание. Иначе в спортно-технически аспект при нас всичко е наред и се готвим за двубоя с Банско”, каза за Struma. com наставникът на Марек Румен Стоянов.

Старши треньорът на дупничани се надява да може да включи в групата за съботното домакинство срещу Банско и централният защитник Милен Лахчев. Дупничанинът се присъедини към родния си клуб по-късно от своите съотборници и изостава с подготовката, но вече е все по-близо до желаната форма. Не така стоят нещата обаче с друг роден в Дупница футболист, а именно миналият през гранда Левски Еньо Кръстовчев. Той лекува контузия на адукторите и ще му трябва повече време преди да направи повторен дебют с екипа на Марек.

Димитър Икономов


Още за: Марек   жалба   съдийство   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар