В Микрево прозряха - шансът отива при по-силния

08 април 2011 00:16   2776 прочита
Пл. Мицански
Пл. Мицански


Пл. Мицански

Доволен съм, че за първи път през пролетта играхме като отбор, пълен с колективизъм и себераздаване. Може би и затова този път шансът беше на наша страна и успяхме да спечелим. Не ми хареса, че отново пропуснахме много чисти положения, заради което треперехме да не ни попарят в края, заяви наставникът на “Малеш” Микрево Пламен Мицански от София, където е на треньорски курс. Той не планира контрола през очертаващия се антракт в “Б” групите, но ако изскочи удобен съперник, тренировъчният план ще бъде пренареден веднага.

Мицански не скри, че се надява жребият за третия дял от първенството във втора дивизия да бъде благосклонен към неговия отбор и микревци да стартират с домакинство. Това желание специалистът обясни с предположението, че на синьо-червените, които закъсаха през пролетта, са им необходими още 2-3 победи, за да си възвърнат самочувствието и игровото поведение, което демонстрираха, преди от БФС да им отнемат по административен път шест точки.

Разликата от нас до последния в класирането “Ботев” /Криводол/ няма как да ни успокоява, защото, както вървят нещата, изпадащите ще са повече от един и ние трябва да търсим начин да се придвижваме нагоре в класирането, допълни старшията на “Малеш”, намеквайки за евентуално решение от страна на футболните началници за сливане на двете “Б” групи в единен втори ешелон през следващия сезон.


Още за: Пл. Мицански   ФК Малеш   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар