В "Малеш" не могат да преболедуват нелепата загуба във В. Търново

18 септември 2010 00:10   1992 прочита

Седмица след нелепата загуба от “Етър” микревци продължават да страдат. Време е късметът да престане да ни обръща гръб. Стягаме се и почваме да търсим точки във всеки мач. Видяхме, че в групата няма отбор, който да превъзхожда с класи останалите и да подсказва с играта си, че е непобедим. В Търново 2500 зрители ни изпратиха с аплодисменти след мач, който още не можем да повярваме, че загубихме. Дано все пак той е донесъл малко самочувствие във футболистите, което да помогне срещу “Чавдар” /БСл/, заявиха вчера от лагера на "Малеш". Кадровите притеснения са свързани със здравословното състояние на двама от основните играчи.

Защитникът Вангел Стоянов е със секнат кръст от битката с “болярите”, а таранът Светослав Сакаджийски разтегна мускул в началото на мача и рано седна сред зрителите. Двамата вече тренираха по веднъж с останалите си колеги и дават индикации, че за днес след обяд ще са на линия. Напълно възстановен е десният бранител Петър Кепов, който пропусна заради травма половината есенни срещи. По всяка вероятност обаче той ще остане на скамейката и младият Иво Райков, който дойде от “Миньор” /Бд/, ще получи поредна възможност да защити правилността на избора на спортно-техническия щаб.

Гостите от Бяла Слатина едва ли идват примирени на стадиона в Микрево. В началото на кампанията те измъчиха докрай “Вихрен”, отстъпвайки с минималното 0:1. Преди седмица треньорът им Йордан Стойков-Бумбо пое националната формация на Етиопия, отстъпвайки мястото си на Венци Арсов. За бившия футболист на "Локомотив" /Сф/ футболът в Югозапада не е енигма, след като преди няколко години бе асистент на Воин Войнов в “Беласица”.


Още за: ФК Малеш   мач   ФК Чавдар /БСл/   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар