В Банско продължават да се борят с огромните преспи сняг на стадиона

17 март 2012 00:20   3917 прочита
Сл. Шопов
Сл. Шопов


Сл. Шопов

Наред с усилената подготовка на отбора на "Банско" за регионалното дерби с обединения "Вихрен/Малеш", хората в клуба продължават да се борят с огромните преспи сняг на стадион "Свети Петър". След изчистването до зелено на терена по-рано през седмицата сега работниците от поддръжката се мъчат да освободят от снежната маса пространствата около игрището и зад вратите, където ситуацията е най-критична.

От основните футболисти на "козлите" единственият сигурен отсъстващ е защитникът Слави Шопов, който има сериозни здравословни проблеми, заплашващи да го държат извън строя през целия полусезон. В стартовите 11 наставникът Воин Войнов се очаква да заложи на няколко дебютанти. На Петър Тончев от "Чавдар" /Етр/ се разчита да замести в дясната зона на атаката напусналия в посока "Локомотив" /Сф/ Павел Петков. Не е изключено треньорското доверие в средата на терена да падне върху последното ново попълнение Костадин Аджов. Мачът със смесената санданско-микревска селекция е първи след Нова година за банскалии, които отложиха сблъсъка със "Септември" от първия пролетен кръг и взеха служебни 3 точки във вторник срещу "Академик".

Старшията на домакините прогнозира тежки минути за своите днес. Това, че не играхме и срещу студентите, носи и негативи, тъй като закъсваме с игровия ритъм, за разлика от съперника, който има вече две срещи зад гърба си. Винаги встъпителният двубой носи рискове. От друта страна обаче, момчетата са жадни за футбол и готови да воюват за победата срещу отбор, решен на всичко да измъкне нещо, коментира В. Войнов.


Още за: подготовка   ФК Банско   дерби   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар