Турнир в ЮЗУ за Купата на федерацията по баскетбол

12 април 2013 10:01   3980 прочита


Днес в Спортния комплекс на Югозападния университет “Неофит Рилски” започва турнир за Купата на Българска федерация баскетбол.

Първият полуфинал от 17.00 часа е между отборите “Спартак Капитол” и Тракийския университет в Стара Загора. След мача ще бъде и официалното откриване на турнира.

Втората среща е предвидена за 19.15 часа. Домакинът УСК Академик ще играе срещу Икономически университет- Варна.

Финалът за 3-то място и за Купата на федерацията ще се играе на 13 април /събота/.

На 13-ти април от 10.00 часа в УЦ “Бачиново” ще се проведе работна среща, на която ще се обсъдят въпроси, свързани с маркетинга, информационното обслужване на баскетболното първенство и възможности за популяризиране на баскетбола. На срещата ще присъстват членове на управителния съвет на Българска федерация баскетбол, сред които е и проф.д.н. Иван Мирчев. Сред потвърдилите участие са Президентът на БФБ- Георги Глушков, Тити Папазов- старши треньор на “Левски”, Сашо Везенков- старши треньор и спортен директор на “Лукойл Академик”, Симеон Варчев- заместник-председателят на баскетболния клуб “Черно море”, Росен Барчовски- старши треньор на “Рилски спортист”, Петър Георгиев – президент на “Рилски спортист”, председателят и заместник-председателят на съдийската комисия- Стефко Станев и Камен Тошев, Елеонора Рангелова- главен секретар на БФБ, Александър Чакмаков- изпълнителен директор на баскетболен клуб “ЦСКА”, Христо Христов и Марио Андреев от БФБ. Всички представители от НБЛ също са потвърдили участие.

В. Стефанов


Още за: турнир   баскетбол   ЮЗУ   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар