Треньорът на Пирин преди мача в Радомир: Отиваме с нагласата да вземем нужния ни резултат

03 декември 2020 19:00   5355 прочита


Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си за последния двубой от есенния дял на шампионата, който е в петък, 4 декември, срещу Струмска слава в Радомир. „Ще бъде труден мач.

Те имат добри резултати у дома. Не искам да проявявам неуважение към съперника, но в случая е по-важно как ние ще проведем мача. Фокусирани сме върху нашето представяне и момчетата са готови и концентрирани. Знаем, че това е последният мач преди паузата.

Отиваме с нагласата да вземем нужния ни резултат. Намираме се в добра форма, всъщност резултатите потвърждават това. Разбира се, не бива да се осланяме на резултатите, защото във футбола те се променят бързо. Към момента момчетата са в добро състояние, заради успешните игри в последните мачове.

Трябва да продължим в този дух. Въпреки някои проблеми, които имаме, мисля, че на 100 процента сме готови за предстоящия двубой. Малко съжалявам, че първенството свършва сега, защото набрахме инерция. Целта, която ще преследваме в предстоящия мач? Пълният актив от точки, разбира се“, заяви Уорън Фийни.


Още за: Пирин   мач   Радомир   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар