Треньорът на орлетата К. Ангелов замаза скандала със свалените гащи на “Берое”

02 октомври 2010 00:20   3206 прочита
К. Ангелов засипа със суперлативи колегата си в “Берое” Ил. Илиев и извади от групата македонеца З. Златковски
К. Ангелов засипа със суперлативи колегата си в “Берое” Ил. Илиев и извади от групата македонеца З. Златковски


К. Ангелов засипа със суперлативи колегата си в “Берое” Ил. Илиев и извади от групата македонеца З. Златковски

Разкритикуваният за слаба игра срещу “Миньор” З. Златковски изваден от състава за гостуването под Аязмото

Старши треньорът на елитния “Пирин” Костадин Ангелов направи опит да замаже скандала, който провокира миналата седмица с изказването си, че днешният домакин на орлетата “Берое” е излязъл със свалени гащи в мача си с “Миньор”, загубен с 0:2 и дал глътка въздух в борбата на чуковете за оцеляване. Не съм целял да обидя старозагорци и да ги подозирам в симулации или нещо подобно, само исках да въздействам психологически върху перничани, с които ни предстоеше мач тогава, обясни Човекът с лаптопа. Пиринският наставник засипа със суперлативи колегата си начело на беройци Илиян Илиев, номинирайки го за водещия футболен специалист в момента у нас.

Лесно е да водиш някой от големите отбори в България, докато той направи силен състав в провинцията и със скромен бюджет. Едва ли трябва да разчитаме много на отсъствието на един от изявените им стрелци Петър Димитров, който е наказан. Илиев прибягва до чести ротации в своя тим и има подготвени варианти за всеки пост, каза още вчера на обяд К. Ангелов на тръгване за града на липите. В автобуса не се качи острието Зоран Златковски, който отнесе най-сериозните критики за бледото си представяне срещу перничани. Според официалната версия македонецът се е контузил на тренировка и не е в състояние да играе. Футболистът е изразил готовност да бъде включен в групата и да влезе на терена при нужда, но е бил отрязан.

В Благоевград остана и десният защитник Александър Башлиев, който не е възстановен напълно от травмата си. Наясно съм, че заралии са един от най-прогресиращите състави в “А” група, а Илиян Илиев е водещият футболен специалист в момента в България, защото успя да изгради силен провинциален тим със скромен бюджет. Лесно е да си начело на някой от грандовете. Мен обаче противникът не ме интересува. Равенството въобще не влиза в стратегията ми, устройват ме eдинствено трите точки, заключи К. Ангелов.


Още за: К. Ангелов   скандал   изказване   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар