Треньорът на “Германея” Б. Кръстев не може да познае отбора си

16 ноември 2010 00:18   3612 прочита
Б. Кръстев
Б. Кръстев


Б. Кръстев

Футболистите на “Германея” допуснаха за едно полувреме разгромно поражение с 1:4 на гости на “Витоша” в баровското столично предградие Бистрица и вбесиха треньора си Борис Кръстев. Не можах да позная отбора си след почивката. Не знам какво им стана на момчетата, може би си казва думата закъснялата подготовка през лятото. Първите 45 минути държахме изцяло контрола върху мача и не виждах как ще ни вкарат гол, но се получи друго. Съдията ни отмени напълно редовно попадение, с което авансът ни се удвояваше. Вината за головете в нашата врата обаче си е само наша. Изневериха основни играчи в защитата, коментира разочарованият наставник.

Двубоят тръгна по най-желания начин за избраниците му, които поведоха в 26-та мин. с точен изстрел на Шомев. В 42-та мин. Асен Мишев за втори път прати топката в мрежата на съперника, но арбитърът Николай Рамунски видя нарушение срещу вратаря на домакините без съприкосновение. Обратът започна в 60-та мин., когато Кръстев се възползва от колективна грешка на отбраната. Само за четвърт час резултатът набъбна с попаденията на Симеонов с глава в 68-та мин. и на Ташков от фаул в 75-та мин. Юношата на ЦСКА Терзийски оформи разгрома секунди в самия край на срещата. В отсъствието на получилия почивка титуляр Гьонов дебют в зоната на десния бек направи Аргиров, който обаче беше сменен още на почивката.

“ГЕРМАНЕЯ”: Белчев, Мишев, Шомев, Александров, Бояджиев /60-Янков/, Аргиров /46-Стамболийски/, Любенов, Карачорски, Славков, Джоргов /78-Маргин/, Везенков.


Още за: ФК Германея   загуба   ФК Витоша   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар