“Топлата връзка” между орлетата и “Славия” праща Д. Пеев на Овча купел

14 декември 2009 00:16   3420 прочита
Д. Пеев
Д. Пеев


Д. Пеев

“Топлата връзка” между шефовете на орлетата Николай Галчев и на “Славия” Венцислав Стефанов предрешава посоката на трансфера на звездата на орлетата през настоящия сезон Даниел Пеев. В лагера на белите вече броят брата на екснационала Георги Пеев за сигурно зимно попълнение. Клубните босове са стигнали лесно до устно споразумение, чието парафиране не е факт само заради спешния ангажимент зад граница на шефа на “Галчев инженеринг холдинг”.

Близките взаимоотношения по оста Благоевград-Овча купел датират от последните няколко сезона, в които мачовете между двата тима приключват в зависимост от нуждите от точки на единия или другия съперник. Според източници от “Дъбравска” 1 футболистът вече е сдал екипировката си и е изнесъл багажа си от областния център на Пиринско. Началниците на зелено-белите не успяха да убедят играча да поднови контракта си и няма да вземат нито стотинка за него след 30 юни 2010 г., с което смъкнаха драстично цената му между двата полусезона и направиха коледен подарък на предводителя на най-стария столичен тим.

По същата схема изглежда бетонирана скорошната раздяла с друг от ключовите фигури в състава на пиринци Тодор Паланков, стига да падне трансферното ембарго на покупко-продажбите в “Пирин”, което трябва да влезе в сила от Нова година, ако дотогава не бъдат издължени неизплатените заплати към квартета Хазуров-Коемджиев-Чавдаров-Метушев.


Още за: ПФК Пирин   Д. Пеев   трансфер   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар