Тити Папазов и звезди на Левски наградиха децата на Седмо СУ за първото място на турнира в памет на Апостола

24 февруари 2020 08:38   5439 прочита


Зала „Скаптопара“ в Благоевград стана свидетел на нови емоции в организирания за седма поредна година от местния фенклуб на „Левски“ детски футболен турнир между училищата в града.

упа "Васил Левски" традиционно бе постветена във връзка с отбелязване на годишнинатa от гибелта на Апостола на свободата, а в надпреварата участваха 12 отбора. Шампион стана Седмо средно училище след победа на финала с 2:0 над Шесто средно училище, като наградите на победителите връчиха изпълнителния директор Павел Колев, играчите от първия тим Станислав Костов, Найджъл Робърта и Симеон Славчев и треньора на баскетболния „Левски“ - Константин Папазов.

Те отделиха специално внимание на всички присъстващи и заедно с талимсна „Лъвски“ се снимаха с тях и раздадоха автографи. Победителите спечелиха още безплатно посещение на избран от тях мач на „Левски“, както и безплатно посещение на клубната експозиция на „Герена“. Първите четири отбора пък получиха книгата „Като Гунди”.

ПФК „Левски“ използва случая, за да поздрави организираните привърженици в Благоевград за 20-ата годишнина от създаването на местния фенклуб и поредната перфектна организация около турнира за Купа "Васил Левски".

Марти Иванов


Още за: Папазов   Левски   награда   деца   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар