Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

—ъс състезание "Ћъвски скок" в Ѕлагоевград почетоха јпостола на свободата


18 юли 2018 12:33   2982 прочита¬ъпреки ваканционни€ период над 40 момчета и момичета от Ѕлагоевград и —имитли премериха сили в превърналото се като традици€ състезание "Ћъвски скок". ѕро€вата е посветена на 181 години от рождението на јпостола на свободата - ¬асил Ћевски. ¬ двора на спортен комплекс ѕирин и тази година се събраха деца обичащи леката атлетика.

ѕод вещото ръководство на председател€ на клуб ƒжордан …ордан янев децата направиха по три тренировъчни опита, след което се впуснаха в битката за медалите. Ќе липсваше и международно участие, като родени€ в „икаго ƒе€н Ѕайраков и јртьом “арасов от –уси€, момчета които тренират лека атлетика в клуб ƒжордан Ѕлагоевград.

Ќай-малки€т участник бе четири годишната Ѕела, ко€то също опита скок в трапа. ÷елта на събитието е да увековечи делото на јпостола и де се помн€т послани€та, които той ни остав€. ¬ духа на феърпле€ имаше награди за всички участници.

ћарти »ванов

ќще за: състезание  традици€  атлетика ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.