Стражът на “Германея” подкара камион в Белгия, за да изхранва семейството си

05 февруари 2010 00:16   7088 прочита
Б. Кръстев
Б. Кръстев


Б. Кръстев

Вратарят на “Германея” Валентин Стоилов заряза футбола и се цани на работа като шофьор на камион в Белгия, за да изхранва семейството си. Това остави без алтернатива новопривлечения от “Марек” Евгени Спасов и извади на преден план като приоритет в селекцията намирането на още един вратар. Тима от Сапарева баня от есенния състав напуснаха още петима от основните футболисти. Румен Ангелов-Шивача акостира на стадион “Бончук” в Дупница, а приходящите отвън Личков, Христов, Илков и Александров станаха жертва на свиването на клубния бюджет заради повсеместната финансова криза.

В поредния си спаринг за зимата курортистите победиха с 3:1 юношеската гарнитура набор’92 на гранда “Левски” на едно от изкуствените игрища на Герена. Старши треньорът Борис Кръстев извъртя всичките 21 налични състезатели, експериментирайки във всяко от двете полувремена със смесена формация от младоци и по-опитни играчи. Иван Ненков даде преднина до почивката на гостите, през втората част резултатът набъбна с попаденията на Асен Мишев и на каращия проби Асен Нешев.

Сините върнаха един гол малко преди заключителния съдийски сигнал. По предварителни разчети “Германея” трябваше да срещне вчера на обяд втородивизионния “Рилски спортист”, но хората на съветника-побойник Юри Галев избраха да играят с “Марек”. Избраниците на Б. Кръстев завършват тренировъчната седмица с проверка утре срещу “Перун” в Кресна.


Още за: ФК Германея   вратар   селекция   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар