Старшията на “Септември” разтревожен от нарушения игрови ритъм

04 март 2011 00:18   3185 прочита
Юри Васев
Юри Васев


Юри Васев

Капризите на мартенското време не ни притесняват, за организацията да му мислят домакините, обяви М. Стойнев

Старши треньорът на “Септември” Юри Васев е сериозно разтревожен от нарушения игрови ритъм на своя отбор преди непредвидимото гостуване в Сандански. Причините за тревогите на пернишкия специалист са, че футболният тим на Симитли остана без мач в продължение на две седмици. Както е известно, липсата на подходящ терен лиши втородивизионния състав от контрола в края на зимната подготовка, а отказването на “Ком Миньор” /Берковица/ провали срещата в първия пролетен кръг.

Стана точно това, от което се притеснявах, след като ръководството на берковчани разтръби за непреодолими финансови проблеми, заяви Ю. Васев. Техният отбор се отказа, а ние не успяхме да намерим спаринг партньор, защото всички първенства започнаха, а и нямаше достатъчно време за реакция. Колкото и да не ни се иска, в такива моменти състезателите губят част от набраната игрова инерция в контролите. Дано този факт не се отрази решаващо на нашето представянето срещу “Вихрен”, допълни Ю. Васев. Принудителната пауза поне опразни лазарета на “Септември” и там останаха само трайно контузените Даниел Дюлгеров и Янко Костурков.

Симитличани потеглят за курортния град в деня на мача. Капризите на мартенското време не ни притесняват, ние все пак сме на гости и за организацията на спортната проява трябва да му мислят домакините, коментира изпълнителният директор на “Септември” Методи Стойнев, чиято богата състезателна кариера премина и през утрешния съперник “Вихрен”.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар