Старшата на Пирин показа характер и разби Миньор

18 април 2015 10:48   4820 прочита


Юношите на ОФК Пирин старша възраст показаха характер на базата в с. Рилци и победиха с категоричното 3:1 гостите си от Миньор Перник. Орлетата направиха и куп пропуски пред противниковата врата

Още през първата част си пролича превъзходството на благоевградчани, като в 9-та мин. Марков пропусна останал сам срещу вратаря. При повторението на положението обаче, в 23-та минута нападателят не сгреши и откри за 1:0. Минута след гола пък Грозданов изскочи на стрелкова позиция и прати кълбото в десния страничен стълб. Той можеше да удвои и в 30-та минута, но ударът му от малък ъгъл мина покрай гредата.

Именно Грозданов вдъхна увереност на съотборниците си в 56-та минута, когато хладнокръвно завърши атака за 2:0. Гостите, които до този момент не бяха направили нищо опасно за Пирин върнаха попадението бързо, като Милчев намали само 2 мин. по-късно. Спокойствието за зелените бе възстановено отново много бързо, като Стоилов бе точен за крайното 3:1. До края гостите успяха да си изкарат и червен картон, показан на Чакъров. В класирането в момента води Левски, който се намира само на три точки пред орлетата и перничани, като предстои и директен двубой на пиринци в София.

Димитър Христов


Още за: характер   победа   база   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар