Служебна победа в женското футболно първенство не топли "Спортика"

05 април 2011 00:10   2027 прочита

Дамите-футболистки на "Спортика" записаха служебна победа с 3:0 срещу "Гранд хотел Варна" в женското първенство, след като съперничките не пристигнаха за мача, който трябваше да се играе на базата на Ивайло Андонов в село Покровник.

Същия номер за пестене на средства варненки приложиха и в предните два сезона, с което предизвикаха гневната реакция на хората от щаба на благоевградчанки. Ние всяка година хвърляме пари за пътуването до морската ни столица в името на футбола и запазване целостта на групата, която и без това е силно редуцирана поради липса на желаещи отбори. Само че целта на шампионата е да се играят мачове, а не да се трупат точки без игра. Може би е дошло време за промяна в правилата и въвеждане на по-строги санкции за клубовете, които се правят на тарикати, недоволстват в лагера на "Спортика".

Спортно-техническото ръководство предприе спешна офанзива в търсене на спаринг-партньор за днес, за да поддържа игровата форма на момичетата си, които по странностите на програмата ще наредят четири поредни домакинства в продължението на надпреварата. В първото след зимната пауза тимът от областния център на Пиринско завърши 1:1 с "ЛП Суперспорт". Служебните 3 т. увеличиха скромния актив на състава на 9 от 9 кръга и го отдалечиха на 5 от аутсайдерската позиция, където е заседнал отборът от Варна.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар