Симитличани и "Левски" се разминаха, прекъсване за отборите в "Б" група не се полага

24 август 2011 00:16   2433 прочита
Ю. Васев
Ю. Васев


Ю. Васев

Сателитът "Септември" /Сим/ се размина с престижната контрола с гранда "Левски", която се надяваше да изиграе на 3 септември, по време на паузата в първенството заради европейските квалификации на българските национали с Англия и Швейцария. Очакванията на симитлийските фенове сините звезди на Георги Иванов-Гонзо да им дойдат на крака на терена край река Струма за спаринг с момчетата на Юри Васев бяха попарени от председателя на Спортно-техническата комисия на БФС Веселин Маркович.

Доайенът във футболната централа поясни, че прекъсването не засяга отборите в двете "Б" групи, а важи само за колегите им от елита. Не виждаме основание да внасяме корекции в предварителната програма, която предвижда редовен кръг във втория ешелон на 3 септември, категоричен бе вчера чиновникът-ветеран.

В последните дни сред хората от клубовете в Западната "Б" ФГ тръгна слухът за отлагане на мачовете следващата събота, подхранени от уговорката между "Септември" и "Левски", последвана от анонсираната контролна проверка между "Бдин" и ЦСКА. Същия ден обаче, вместо на "Армията", видинчани ще гостуват в Гоце Делчев на местния "Пирин".

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар