Шефът на Новара идва да гледа таланти в Благоевград

15 март 2019 12:51   5863 прочита


Компанията, която е в основата на трансфера на Кирил Десподов в Каляри – „DKB Sport Group“, организира кастинг на деца и юноши от София и Благоевград в края на месеца – 28 и 29-ти март. Гост на събитието ще бъде директорът на академията на италианския клуб Новара Мауро Боргети.

В първия ден събитието ще е в София на стадион „Раковски“ в партньорство с „Академия Бойко Величков“, а на следващия в Благоевград. Новара вече има история в привличането на български футболисти, след като преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков, пише Pirinsport.com. Това ще бъде втори катсинг от серията, която компанията организира. Първият бе през януари и бе наблюдаван от Кристиано Джарета, който по-късно стана спортен директор на ЦСКА-София. Тогава събитието се радваше на голям медиен интерес и бе широко отразено.

На всички кастинги отличилите се момчета ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа, с които компанията си партнира.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар