Sesame фаворизира Ливъръпул, Реал, Сити и Байерн в реваншите в Шампионска лига

07 април 2022 14:23   3476 прочита


На 5 и 6 април се изиграха първите четвъртфинали в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент – Шампионска лига. Четирите мача ни предложиха много емоции, красиви попадения и футбол от най-висока класа.

На пръв поглед има два отбора, които сякаш подпечатаха билета си за полуфиналите, но предстои да видим дали това е така. Става въпрос за Ливърпул и Реал Мадрид, които спечелиха с по 3:1 първите си мачове, при това като гости.

Напълно очаквано Ливърпул бе поставен в ролята на фаворит за визитата на Бенфика. Конате и Мане дадоха солидна преднина на мърсисайдци през първото полувреме на „Луш“, а след почивката се разписа и Луис Диас, а Дарвин Нунес вкара почетен гол за домакините, запазвайки поне малки шансове за реванша в Англия. 

Sesame България очаква безпроблемна победа за мърсисайдци и на „Анфийлд“ на 13-и този месец, давайки им коефициент 1.30. Ставката за равенство е 5.75, а за победа на Бенфика – 8.00. Коефициентът и двата тима да отбележат е 1.70.

Реал Мадрид постигна победа със същия резултат при гостуването на Челси. Карим Бензема направи поредния си звезден мач, вкарвайки три гола във вратата на лондончани, като това бе и втори пореден хеттрик на французина, след като в осминафиналния двубой реванш с ПСЖ отново той бе точен на три пъти. За тима на Томас Тухел реализира Кай Хаверц преди почивката. Сега задачата на „сините“ изглежда изключително трудна. Реваншът е на 12 април на „Сантяго Бернабеу“, а Sesame дава минимални шансове на Челси да продължи към полуфиналите. Ставката на Реал да прескочи четвъртфинала е 1.06, а на англичаните – 7.00. Коефициентът за победа на „кралския клуб“ и във втория мач е 2.33 срещу 3.00 за играчите на Тухел. Равенството е оценено с 3.33.

В другите два четвъртфинала все още има въпросителни. Манчестър Сити се наложи у дома с 1:0 над Атлетико Мадрид, а вторият двубой е на 13 април в Испания. Sesame BG сочи за фаворит „гражданите“ и в реванша с 1.83 коефициент за нова победа. Тази за Атлетико е с 4.25, а равният е с 3.60. Ставката Сити да се класира на полуфинал е 1.11, докато това да стори грандът от Мадрид е с 5.33.

Виляреал бе сочен за аутсайдер в сблъсъка с Байерн Мюнхен, но „жълтата подводница“ изненада германския гранд, побеждавайки го с 1:0 на „Ла Керамика“. Всъщност баварците имаха късмет, че не си тръгнаха от Испания с по-негативен резултат. Въпреки това, в Sesame спортни залози е посочен Байерн за фаворит да играе в следващата фаза на Шампионска лига. Коефициентът на букмейкъра това да се случи е 1.36 срещу 2.90 за класиране на Виляреал в полуфиналите. Онлайн платформата за залози дава сериозно предимство за тима на Юлиан Нагелсман в реванша на 12 април с 1.27 за победа. Нова изненада от страна на Виляреал е оценена с 9.50, а равенство в мача, което ще класира испанците, е с 6.00.


Още за: лига   турнир   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар