“Септември” вдигна болните за първия пролетен мач в Симитли

10 март 2012 00:20   3840 прочита
Стефан Гошев
Стефан Гошев


Стефан Гошев

“Септември” вдигна болните за първия пролетен мач на стадиона в Симитли утре, но не успя да опразни лазарета. Готови за двубоя със “Сливнишки герой” са Васил Кацарски, Ивайло Лазаров и Антон Мангурев, които страдаха от вирусно заболяване доскоро и заради това отпадна последната контрола с “Пирин” /ГД/. Контузиите си обаче продължават да лекуват Велизар Попвасилев и Мирослав Николов. Достойни заместници на двамата в групата на благоевградския наставник Стефан Гошев са новите попълнения Димитър Коемджиев и Антонио Михайлов.

Заради лошите метеорологични условия симитличани не изиграха нито един спаринг на собствения си терен от началото на годината. Интересен факт е, че последният им официален мач у дома е именно срещу “Сл. герой” - победа с 3:0 в осминафиналите за купата на България.

През есента “Септември” изпусна трите точки при гостуването си на сливничани, след като успя да обърне резултата с човек по-малко, но домакините изравниха до 2:2 от спорна дузпа в края. Не си правим сметки за лека среща, разликата помежду ни в класирането е само 3 точки, а съперникът също иска да запази мястото си във втория ешелон. С новата формула, която води до една “Б” група наесен, всяко подценяване може да ни струва скъпо, коментира Ст. Гошев.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар