С примамлива финансова оферта Локомотив (Пд) изкуши Меси от Спортика

03 януари 2020 10:56   14021 прочита


Новата 2020 година започна с два изходящи трансфера за ФК Спортика Благоевград. Най- опитната футболистка в благоевградския клуб Веронка Гоцева- Меси вече ще защитава цветовете на Локомотив Пловдив. Президентът на женските смърфове Христо Крушарски предложил висока дори и за отбори от мъжкия футбол заплата на полузащитничката. Вероника Гоцева, известна с прякора Меси ще започне тренировки с новия си клуб в началото на месец февруари. Капитанът на националния отбор Вероника Гоцева е родена на 29 май 1993 година и играе като атакуващ халф.

Досега Гоцева бе част от един от най-добрите тимове в женското първенство - Спортика (Благоевград). Вероника е преминала през всички възрасти на националния отбор, а освен това е избрана за Футболист на годината при жените за сезон 2017/2018 от асоциацията на българските футболисти.Втората състезателка, която напуска Спортика е Гергана Илийчева.

Националката до 19 години игра последните шест месеца за благоевградския клуб, но от началото на 2020 година вече ще се състезава за исландски клуб. Зашитничката е от Пловдив, а интересът към нея е от страна на български треньро по футбол, който работи в Исландия. В същото време входящи трансфери в Спортика за сега не се очакват. Отборът ще започне подготовка в средата на месец януари.

Марти Иванов


Още за: Спортика   отбор   момичета   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар