С мажоретки посрещнаха играчите на “Германея” във Велинград

22 март 2011 00:16   4599 прочита
Б. Кръстев
Б. Кръстев


Б. Кръстев

Бивш нападател на “Вихрен” ги наказа

Изпълнения на мажоретки, народни песни и танци предшестваха поражението на “Германея” с 0:2 от “Чепинец”. Със съдържателната литературно-музикална програма велинградчани изразиха радостта си от решението на зоналната футболна централа да съкрати наполовина наказанието лишаване от домакинство, наложено за есенните изцепки на феновете и футболистите на доскорошния абсолютен аутсайдер в третия ешелон.

Съдийската комисия изпрати за мача професионалния рефер от Перник Бисер Никифоров, а функциите на дежурен делегат пое отговорникът за Югозападната “В” група в ЗС на БФС-София Николай Младенов. Повече от 500 запалянковци се стекоха на трибуните на градския стадион да подкрепят спасителната мисия на любимците си. До почивката опасности пред двете врати липсваха. През втората част гостите не се възползваха от психологическото си предимство и бяха наказани. В 57-та мин. Костадин Джоргов сгреши и позволи на бившия нападател на “Вихрен” Янко Янков-Майната да открие резултата.

Интригата изчезна окончателно в 83-та мин., когато резервата Цурев загуби топката в средата на терена и от това последва бърза контра, завършена с точен изстрел на Евгени Шолев. Трите точки доближиха победителите до спасителния бряг. “Чепинец” не трябва да изпадне. Имат хубава база, добри изпълнители, кметството стои зад отбора, което гарантира финансова стабилност. За нас остават поуките. Бяхме беззъби в атака. Казах на полувремето в съблекалнята на момчетата да вдигнат оборотите, но нямаше кой да ме чуе, заяви наставникът на сапаревобанчани Борис Кръстев.

“ГЕРМАНЕЯ”: Белчев, Гьонов, Александров, Джоргов, Бояджиев, Шомев /60-Цурев/, Карачорски /70-Боровинов/, Гроздин, Г. Славков, Фурнаджиев /85-И. Иванов/, Везенков.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар