С два гола-подарък и на 10 см мокър сняг “Германея” се препъна класически

22 февруари 2011 00:18   2660 прочита
Б. Кръстев
Б. Кръстев


Б. Кръстев

Отборът на “Германея” падна класически 0:3 при гостуването си в Костинброд на едноименния тим в мач на изключително тежък терен, покрит с 10 сантиметра мокър сняг. Двубоят тръгна злощастно за сапаревобанчани, които допуснаха попадение в мрежата си още от съблекалнята. При първата атака за срещата точен бе Мишел Георгиев. Постепенно хората на Борис Кръстев се съвзеха от шока и на свой ред погледнаха към вратата на противника. В рамката обаче стражът-дебютант Руслан Стефанов демонстрира класа и отчая нападателите с навременните си намеси.

С напредване на времето изравняването висеше на косъм, но два подаръка на Йордан Бояджиев и Кристиян Фурнаджиев в 65-та и 70-та мин. позволиха на Стоил Кръстев да утрои разликата. Цифровото изражение на резултата не е реално, защото игрово не отстъпвахме по нищо. Извеждащите пасове на нашите защитници към техните нападатели се оказаха решаващи. Титулярният ляв бек Асен Мишев отсъстваше и трябваше да преквалифицирам на мястото му Фурнаджиев. Остриетата Славков и Везенков също нямаха ден. Оттук нататък нямаме право да допускаме грешки пред собствена публика, ако не искаме да имаме проблеми в класирането, коментира наставникът на курортистите.

“ГЕРМАНЕЯ”: Белчев, Гьонов, Александров, Фурнаджиев /74-Андреев/, Бояджиев, Джоргов /83-Златанов/, Гроздин, Карачорски, Г. Славков, Боровинов /60-Любенов/, Везенков.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар