Резервната скамейка на "Малеш" отново оредя

17 септември 2011 00:16   3997 прочита
П. Кепов
П. Кепов


П. Кепов

Резервната скамейка на “Малеш” отново ще остане полупразна, каквато е обичайната ситуация от началото на сезона. Десният бек Петър Кепов пак обърна глезена, който току-що беше излекувал, и няма да започне срещу “Чавдар” /Бяла Слатина/. Потенциалният му заместник Аспарух Шекеров уведоми наставника Пламен Мицански, че е болен, което му се случва често в настоящата кампания.

Нападателят Румен Кънчев е с разтежение и също е твърдо аут. Отсъствието му най-много тревожи щаба на микревци, тъй като 19-годишния кадър на “Локомотив” /Сф/ във всеки мач се включва успешно, а в предишния двубой замени сред титулярите тарана Светослав Сакаджийски, който днес ще води атаката на своите. Срещаме едни от най-добрите отбори в защитен план.

Неслучайно загубиха в Своге в 93-та минута и спечелиха в Симитли. Ще бъде труден мач, напрежението при нас се покачва след злощастния старт на първенството, като успяхме да загубим почти спечелени мачове и точки. Ако някой очаква, че ще се развихрим и ще вкараме 5 гола, той е непоправим оптимист.

На нас ни трябва просто да вземем 1-2 мача и нещата ще се нормализират в психологически план. Малшансът, който ни е обсебил, е страшна работа и дано е дошло време да ни напусне, пожела си старши треньорът Пл. Мицански.

В миналото първенство “Малеш” спечели вкъщи срещу чавдарци с 1:0, с попадение на Сакаджийски. В Бяла Слатина домакините победиха със същия резултат, а в срещата от третия дял на първенството синьо-червените записаха равенство 1:1 отново като гости.


Още за: ФК Малеш   П. Кепов   сезон   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар