Регистрацията в Сезам отваря шанс за залог на Милан – Интер

23 февруари 2022 12:02   5516 прочита


Градското дерби на Милано приковава погледите в първия рунд на полуфиналните мачове от Купата на Италия. В другия мач пък ще спорят Ювентус и Фиорентина. Съперниците ще изиграят по два мача, като първият е на 1-ви март от 22:00 българско време. Сезам регистрация онлайн ще ви осигури стотици различни възможности за залог на голямото дерби. 

Какво показват коефициентите?

Коефициентите на Sesame България са доста изравнени. Победата за символичните гости от Интер се търгува при коефициент от 2.42. Успех за Милан е оценен на 2.50, а за равенство може да заложите при ставка 3.50. Букмейкъра предлага и още няколкостотин различни възможности за залог, които може да видите при посещение на сайта, дори и без да сте се регистрирали. 

Какво ни показва класирането?

Последния уикенд на Серия А ни показа изумителната конкурентност в първенството. Нито един тим от топ 10 не успя да спечели мача си, а цели три отбора опропастиха шанса си да окупират първата позиция, която остана във владение на Милан. Въпреки равенството срещу слабака Салернитана, „росонерите“ са на първа позиция с 56 точки. Интер е само два пункта назад, дори и след изненадващата загуба от Сасуоло. „Нерадзурите“ са и с един мач по-малко. С абсолютно същия актив може да се похвали и Наполи, а Ювентус дебне от задна позиция с 47 пункта. 

Както и през изминалата година, основната битка за титлата е между двата гранда от Милано, но този пък „червено-черните“ не са толкова зависими от Ибрахимович и имат всички шансове да издържат до края. Общо взето, и двата тима имат еднакъв актив и едва ли можем да вадим изводи за моментното им състояние от класирането. 

Формата на Милан 

Възпитаниците на Стефано Пиоли нямат загуба в последните си 5 мача. Преди споменатото вече равенство срещу последния в класирането, Милан победи Сампдория и Интер в Серия А и отнесе Лацио с 4:0 за Купата. В предходния мач пък удържа Ювентус за 0:0. „Росонерите“ се радват на третата най-добра атака и третата най-добра защита в първенството. Ибрахимович и топ голмайстор с 8 попадения, но плътно зад него са Оливие Жиру и Рафа Леао с по 7. Въпреки, че не прави най-резултатните мачове с Италия, отборът записа три оувъра в последните си 4 мача. Сезам бг ви дава ставка от 1.77 за този пазар, което изглежда повече от изкушаващо. 

Трагичен Интер

На пръв поглед, Интер разполага с по-класните изпълнители, но моментната им форма е просто покъртителна. Те изгубиха шанса да оглавят класирането след загуба с 0:2 от Сасуоло през уикенда. Със същия резултат ги победи и Ливърпул през седмицата, въпреки, че мачът си бе равностоен. Предходния шампионатен мач бе равенство с Наполи. Преди това пък, тимът загуби голямото дерби срещу Милан. Единствения им успех в последните 5 мача дойде срещу Рома за Купата. Интер допусна поне по един гол в 8 от последните си 10 мача. Много логично е Милан да вкара поне един гол, а Сезам бонус коефициента това да се случи е 1.28. 

Sesame България прогноза за мача 

Най-логичен изглежда залогът за над 2.5 гола в мача. Ние обаче винаги сме търсили по-солидните коефициенти и ви предлагаме да комбинирате този залог с победа за Милан. Предното дерби, което се изигра на 5-ти февруари, завърши с успех за „росонерите“ с 2:1. От тогава насам, формата на Интер спадна значително и по нищо не изглежда, че „синьо-черните“ ще ни представят нещо различно. Пазарът „Милан да спечели и двата отбора да отбележат над 2.5 гола в мача“ ще ви донесе коефициент 4.20 в Sesam.bg. Ако решите да направите права колонка, може да използвате далеч по-сигурното „Милан да вкара над 0.5 гола в мача“, където обаче коефициентът е едва 1.28. 
 


Още за: футбол   залог   букмейкър   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар