Разложани доближиха лидера на 1 т. в тренировъчно темпо

25 февруари 2011 00:16   2909 прочита
Н. Пенчев
Н. Пенчев


Н. Пенчев

В тренировъчно темпо отборът на “Пирин-Балканстрой” спечели домакинството си на “Славия” с 3:1 /25:16, 25:22, 20:25, 25:18/. С победата разложани се изравниха по мачове с лидера ЦСКА и скъсиха дистанцията от армейците само на 1 т. Двубоят с белите тръгна по желания сценарий с убедителен първи гейм, в който гостите записаха едва 16 т. Вместо набързо да приключат мача обаче, домакините намалиха рязко оборотите и проблемите започнаха. Във втората част малко не достигна на славистите да стигнат до обрата, но в третата наказаха отпускането в редиците на водения от Мирослав Живков тим.

Четвъртият гейм започна точка за точка, но постепенно пиринци наложиха волята си и прибраха пълния актив от срещата. Националът Николай Пенчев стана топреализатор на сблъсъка с 18 т., 13 добави навлизащият във форма след контузия Костадин Стойков. За столичани Николай Костадинов завърши с 15 т. Днес в мач, заложен за директно излъчване по сателитния канал на БНТ от 16.30 ч., момчетата на М. Живков излизат в Каварна срещу “Калиакра”.

“ПИРИН-БАЛКАНСТРОЙ”: Пенчев-18, Стойков-13, Гоцев-9, Катранджиев-7, Гаджанов-6, Митев-5, Желязков-5, Чалъков-1, Каракашев-либеро.


Още за: волейбол   победа   М. Живков   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар