Разложани без треньор и 4-ма титуляри на Цветница, отлагат мача с аутсайдера

16 април 2011 00:14   2856 прочита
Ив. Стойчев
Ив. Стойчев


Ив. Стойчев

Претендентите за второто място в Югозападната "В" група "Пирин" /Рз/ и "Витоша" /Б/ отложиха мачовете си от неделния шампионатен кръг, след като останаха без треньори и по няколко основни футболисти.

Причините за кадровия недоимък обаче не са финансови, а поради ангажиментите на аматьорския национален отбор с европейските квалификации, на които страната ни е домакин. Наставникът на разложани Иван Стойчев е селекционер на трикольорите непрофесионалисти, негов помощник е колегата му начело на тима на премиера Бойко Борисов - Ясин Мишауи, познат от изявите си за "Беласица" по време на активната си състезателна кариера.

Нашите стартират битката за виза в следващата фаза днес в 16.00 ч. срещу Словакия в Тетевен. В понеделник и в сряда са сблъсъците със Сърбия и Северна Ирландия. Стойчев заложи на четирима от играчите в клубния си отбор - Евгени Тунтев, Димитър Руйчев, Георги Фикиин и Владислав Христов, което съвсем обезсили пиринци за утрешното гостуване в Ихтиман на аутсайдера "Ботев". Бистричани пък трябваше да играят у дома с "Велбъжд". Двата двубоя са пренасрочени за сряда, 27 април.


Още за: ФК Пирин /Рз/   мачове   отлагане   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар