Пренасочват благоевградски талант към закъсалия “Монтана”

19 януари 2010 00:18   11848 прочита
Страхил Попов
Страхил Попов


Страхил Попов

Младежкият национал от Благоевград Страхил Попов бе пренасочен към закъсалия “Монтана” от работодателите си в “Литекс”. Синът на ексорлето Венко Попов и на директорката на Езиковата гимназия в областния център Тина Попова се подвизаваше през есента в друг елитен тим - “Локомотив” /Мз/. С червено-черния екип на състава от Мездра полузащитникът записа 14 мача и вкара един гол за класическата победа с 3:0 срещу “Спортист” в турнира за купата на страната, но ловчанлии го отзоваха за началото на зимната си подготовка.

В навечерието на лагера в Свиленград от вчера наставникът Ангел Червенков прецени, че за юношата на “Пирин 2001” е по-добре да играе редовно и откликна на молбата на колегата си Атанас Джамбазки да му прати попълнение за тежките пролетни битки на оцеляването в “А” група. Новаците бяха напуснати през паузата от македонския си наставник Стевица Кузмановски и някои от ключовите футболисти, което вещае сериозни проблеми във втория дял от първенството.

Друг кадър от Пиринско в отбора на кандидат-шампионите - Венцислав Бенгюзов, също се върна между двата полусезона в града на люляците, след като изкара 6 месеца във втородивизионния “Брестник”. Халфът, родом от Кресна, все още чака новата дестинация, в която ще го засилят клубните му началници.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар