Поредна победа за момчетата на БК „Академик„ Благоевград

12 ноември 2012 15:09   2195 прочита


Трета победа отбелязаха момчета на Б. Гьорев срещу гостите от Трaкийски университет – Стара Загора . От общо 4 мача те имат 3 победи на собствен терен и една загуба във Варна.

Феновете наблюдаваха динамична игра и домакините не позволиха на противниците си да ги поведат.

Първата част се оказа по – трудна за момчетата , но въпреки това тя завърши в тяхна полза с 18:10.

Отборът на Тракийски университет не показа силна игра и това помогна на Академиците да запазят преднина през целия мач. В последната част надиграха домакините си , но това не повлия на крайния резултат .

В третата част те направиха впечатляваща игра и това доведе до победата с 69:58 за домакините от Благоевград.

На терена бяха допуснати нови таланти, които показаха добра игра. С играта си се отличиха няколко играчи на ЮЗУ „Неофит Рилски“ , това бяха Николай Трайков с 21 точки и 13 борби. Забележителна игра показаха и Антонио Илиев и Пламен Дончев, който отбеляза последната точка и изправи публиката на крака . Впечатление на терена направи и Александър Христов с 10 точки и 6 борби . Дарин Кудинов бе сред коментираните играчи от публиката, с доброто си представяне. За пореден път отбора демонстрира екипна игра и това ги доведе до победата.

Момчета на Н. Хаджиев и Б. Гьорев показват класа на терена, което стремглаво ги води напред.

Подкрепа на отбора оказаха Ректора на ЮЗУ „ Н.Рилски“- проф. И. Мирчев, преподаватели от факултета по "Обществено здраве и спорт“ , приятели и студенти от университета .

П. Веселинова


Още за: Б. Гьорев   победа   баскетбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар