Половината отбор на "Вихрен" с травми след победата в Гоце Делчев

09 април 2011 00:12   4806 прочита
Й. Самоковлийски
Й. Самоковлийски


Й. Самоковлийски

Половината отбор на “Вихрен” е с травми след победата в Гоце Делчев срещу местния “Пирин”, алармираха от щаба на гладиаторите. Централните бранители Вангел Стоянов и Александър Дюлгеров са с контузии по главите. Стоянов е с аркада и травмирана скула, а Дюлгеров втори ден обикаля специалистите-офталмолози заради получен удар в окото и съмнения за комоцио. Капитанът Кирил Андреев е с наранен глезен, а плеймейкърът Петьо Динков е с пресечен мускул.

Санданчани няма да играят контрола през паузата заради неизвестността, която витае около жребия на 12.04. “Няма как да насрочим контрола с някой от професионалните отбори, след като “А” група има редовен кръг, а в нашата група не се знае нищо. Що се отнася до жребия, нямаме никакви претенции. Дали ще започнем като домакини, или като гости, дали ще стартираме срещу първия, или последния, за нас няма значение.

Просто ни предстоят още 10 двубоя, които трябва да изиграем максимално концентрирани и да завършим колкото се може по-нагоре в класирането. Хубавото на тази пауза специално за нас е, че ни дава възможност да вдигнем на крака многото си контузени футболисти, заяви старши треньорът на “Вихрен” Йордан Самоковлийски, който веднага след края на вчерашното занимание разпусна за 48-часова ваканция футболистите.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар