Пиринци стартират зимната си подготовка в Свиленград

03 декември 2009 00:20   4519 прочита
Др. Коцев
Др. Коцев


Др. Коцев

Вместо в Гърция орлетата намериха противник в Симитли

Контролата в Гърция на елитния “Пирин” в началото на следващата седмица се оказа блъф. От “Дъбравска” 1 тиражираха версията за договорен спаринг оттък южната ни граница, за да оправдаят пред БФС нежеланието си да гостуват на наказания “Ботев” в последния есенен кръг на “Българска армия” в понеделник. Така футболната централа се видя принудена да избере варианта, удовлетворяващ изцяло благоевградчани - стадион “Осогово” в Кюстендил, събота. Под Хисарлъка за целия полусезон зелено-белите допуснаха само едно поражение от “Левски”.

Последният сблъсък между пиринци и канарчетата през пролетта на ст. “Христо Ботев” попадна в графата “Съмнителни”. Лежерното поведение на терена на домакините улесни жълто-черните за спечелването на спасителните 3 точки и изхвърли зад борда “Вихрен”.

Босът на санданчани Коко Динев изригна с разкритието, че пловдивчани са платили тлъста сума за победата с посредничеството на кума на техния президент Димитър Христолов - Иван Давидков, но доказателства не бяха представени. За двубоя вдругиден извън строя със сигурност остава македонецът с български паспорт Драги Коцев, който срещу “Сливен” превиши безнаказания лимит от жълти картони.


Още за: ПФК Пирин   контрола   БФС   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар