“Пирин” /Рз/ мина леко през експерименталния състав на “Места”

14 септември 2010 00:20   4284 прочита
Ил. Синадинов
Ил. Синадинов


Ил. Синадинов

Домакините готвят ответен удар за купата на АФЛ

“Места” излезе с резервите срещу “Пирин” /Рз/ и провали очакванията за дерби в Хаджидимово. Експерименталната формация на наставника Атанас Пецев не затрудни особено гостите и те победиха с 2:0 след голове на Тодор Пандев в 5-та и Влади Христов в 35-та мин. Двата тима се изправят един срещу друг отново утре на стадион “Димитър Лекин” в мач от турнира за купата на АФЛ. Запознатите с този факт футболни фенове решиха, че домакините са насочили силите си именно към този сблъсък. От ръководството на “Места” се опитаха да обосноват променения състав с различни кадрови проблеми.

Манол Занев не е възстановен след прекарания летен грип, разтежения мъчат Петър Ряхов и Илиян Масърлиев, а заради преумора бяха съхранени вратарят Иван Симеонов, Ангел Чилев, капитанът Георги Шишков и Георги Коджебашев. Нападателите Хабиб Конедарев и Юсеин Чивелиев пък не се появиха на терена заради празнуването на Рамазан Байрам. Има още много мачове и трябва да мислим за тях и да съхраним здравето на нашите състезатели, заяви председателят на Управителния съвет на “Места” Илиян Синадинов.

Неприятното е, че нещата се навързаха точно за сблъсъка с пиринци, който винаги е имал по-особен заряд. Несериозно е да се твърди, че си правим някакви тънки сметки, защото борбата за оцеляване в групата е жестока. Надяваме се до сряда лазаретът да се опразни и да се реваншираме на разложкия тим. Станалото обаче е сигнал за футболистите, които до момента получаваха по-рядко доверие. Видя се, че имат да наваксват, допълни Ил. Синадинов.

“МЕСТА”: Богданов, Полимеров, Савов, Махмудов, Ангелов /46-Попов/, Керезиев, Имам /75-Кълчков/, Райков, Методиев /65-Стоилов/, Шаматов, Глушков.

“ПИРИН” /РЗ/: Иванов, Фикиин, Илиев, Тунтев, Руйчев, Райков, Кръстев, Ас. Георгиев /80-Янку-лов/, Огнянов /46-Ал. Христов/, Пандев, Вл. Христов /70-Петров/.


Още за: ПФК Места   мач   ФК Пирин /Рз/   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар