“Пирин” отзова от Банско двама от преотстъпените футболисти

14 януари 2010 00:18   5320 прочита
Красимир Горанов
Красимир Горанов


Красимир Горанов

Обратен завой в отношенията между съседи

Елитният “Пирин” отзова преждевременно двама от преотстъпените футболисти на водача в Западната “Б” група “Банско”. В разрез със сключения договор за наем до края на първенството обратно в Благоевград шефовете на орлетата привикаха халфовете Александър Якимов и Богдан Стоянов, което може да влоши отношенията между двата клуба, тъй като под Тодорка залагаха на кадрите от областния център в задаващите се тежки пролетни битки за промоция в елита.

Въпреки позата “партер”, в която бяха поставени банскалии от съседите, на стадион “Свети Петър” запазиха добрия тон, а ситуацията по възможно най-дипломатичен начин обобщи изпълнителният директор Красимир Горанов. До миналата седмица нямахме индикации за решението на колегите от “Пирин”. В четвъртък или петък се чухме с Петър Байкушев, който не отвори нито дума по въпроса. Впоследствие обаче явно са променили становището си и си поискаха играчите, които също настояха да се върнат. Съобразихме се с желанието им в името на приятелските взаимоотношения.

Ако там не ги одобрят обаче, ние сме в правото да си преосмислим позицията дали да ги приемем отново, коментира клубният началник. Същевременно спортно-техническото ръководство на втородивизионния тим уреди първия спаринг за подготвителния лагер в турския курорт Анталия, за където съставът заминава на 27 януари. “Козлите” откриват игровата си програма в южната ни съседка в последния ден на месеца срещу руския “Шинник”, който се подвизава в тамошната втора лига.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар