“Пирин” освободи на втория ден недоразумението Лостовски, проблем със Сертич, Коце Маца не го пуска без пари

13 юли 2009 00:10   10560 прочита
М. Метушев
М. Метушев


М. Метушев

Благоевградчани склониха да дадат четирима назаем в Банско, М. Метушев отписан заради нереални претенции

Старши треньорът на “Пирин” Наджи Шенсой разкри още на втория ден недоразумението Трайче Лостовски и го отпрати обратно при досегашните му работодатели в Дряново. Така и не стана ясно по чие хрумване македонецът бе поканен да облече зелено-бялата фланелка на най-популярния клуб в Югозапада. Футболистът от няколко сезона е разкарван като панаирджийска мечка из България с посредничеството на варненския диджей Теди Джорджо и навсякъде се е провалял.
На път да се размине с благоевградчани е и другият легионер от чужбина, който се присъедини към лагера в Банско - Иван Сертич. Хърватинът остави нелоши впечатления с играта си през наскоро завършилия сезон в абсолютния аутсайдер “Беласица”, но е обвързан с договор с президента на комитите Костадин Хаджииванов. Бизнесменът с прякор Коце Маца държи да си върне вложените в него пари, а пиринските шефове не са склонни да платят трансферна сума, което вещае скоропостижна раздяла с нападателя.
Междувременно изпълнителният директор на ПФК “Банско” Красимир Горанов доведе до успешен край мисията да убеди ръководството на орлетата в целесъобразността от преотстъпването за предстоящото първенство в Западната “Б” група на четирима от футболистите в тежест. На стадион “Свети Петър” ще се подвизават в следващите 12 месеца голмайсторът на бронзовите медалисти от шампионата на дублиращите отбори Веселин Стойков, проектомладежкият национал Александър Якимов, Богдан Стоянов и Андрей Стоев.


Още за: ПФК Пирин   Н. Шенсой   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар