Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

ѕирин и ÷— ј откриват VI международен турнир по футбол за деца в Ѕлагоевград


23 август 2018 12:35   2986 прочитаќтборите на ѕирин и ÷— ј за деца родени след 2004 година ще откри€т поредното VI издание на международни€ турнир за  упите на община Ѕлагоевград. ƒвубо€т ще се играе на 28 август от 9. 00 часа на терена в село –илци. —лед този мач на терена излизат децата от школите на Ѕенфика Ћисабон и ¬ойводина Ќови —ад. —лави€ —офи€- јпоел  ипър и ÷ървена звезда —ърби€- ƒинамо «агреб ’ървати€ са останалите мачове от първи€ ден на надпреварата.

≈то и пълната програма на VI ћеждународен футболен турнир за деца. ќфициалното откриване ще бъде на 27 август 2018 година от 20:00 на пл. "ћакедони€".

ћарти »ванов

ќще за: отбори  издание  турнир ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.