"Пирин" /ГД/ заседна на фаталните 13 т.

04 октомври 2010 00:16   2860 прочита
A. Маджиров
A. Маджиров


A. Маджиров

Стражът-дебютант М. Петракиев с висока оценка

"Пирин" /ГД/ загуби нещастно с 0:1 гостуването си на "Чавдар"(Етр) и не успя да прекрачи границата на фаталните 13 точки, с колкото останаха и съседите от "Банско". Гоцеделчевци могат повече да съжаляват, че късметът отново им обърна гръб и след равностоен мач допуснаха Георги Вълчев да им вкара в 85-та мин.

Пиринци играха по-добре преди антракта. Като цяло обаче 22-мата на терена повече се стремяха да не допуснат грешка пред собствената врата. Втората част домакините вдигнаха оборотите, но защитата на неврокопчани и безупречният в този мач дебютант в рамката Милен Петракиев отбиваха храбро щурма. В предни позиции Марио Близнаков и Радослав Моллов не можаха да реализират създадените положения. В решителната за изхода на мача 85-та минута при изпълнение на ъглов удар Вълчев бе оставен непокрит на дъгата на наказателното поле и с фронтален удар донесе успеха за своите. В 92-та мин. Ангел Маджиров изпусна златна възможност за изравняване, след като изскочи сам срещу Яначков, стреля остро, но стражът отрази удара му.

"Доволен съм от играта на момчетата. Колкото и банално да звучи, играхме добре, но шансът отново не бе с нас. Не го казвам като самоуспокоение или да заблудя някого, то бе видно за всички, които бяха на стадиона, заслужавахме да спечелим поне точка. Вярвам, че следващия кръг късметът ще ни покрие. Важното е да използваме максимално добре паузата в първенството, да възстановим момчетата и да коригираме грешките," коментира треньорът на "Пирин" Димитър Соколов.

"ПИРИН" (ГД): Петракиев, Катунчев, Гуцев, Здравков, Лазаров (58 - Шиндов), Близнаков, Спириев, Моллов (70 - Тошев), Панайотов, Хаджиев, Маджиров.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар