“Пирин” /ГД/ изпусна две от попълненията

15 февруари 2011 00:20   4914 прочита
Ф. Таиров
Ф. Таиров


Ф. Таиров

Единият превишил лимита от отбори, другият спрян от предните си работодатели

“Пирин” /ГД/ и халфът Фаик Таиров се разминаха. Кадърът на вече несъществуващия “Пирин 1922” бе харесан за зимната селекция на неврокопчани и се считаше за сигурно ново попълнение. От футболната централа обаче стопираха опитите играчът да бъде картотекиран в тима от Гоце Делчев, тъй като е привишил броя на лимитираните два отбора, в които има право да играе в рамките на един сезон. През есента Таиров започна в “Банско”, откъдето премина в гръцкия “Ехиникос”, което автоматично го закотвя сред зрителите за всеки друг кандидат да го вземе преди лятото. Единствената опция пред полузащитника е отново да акостира на стадион “Свети Петър” в ски центъра под Тодорка, но в лагера на козлите не искат и да чуят за завръщането му.

Пиринският наставник Димитър Соколов няма да може да разчита и на другия новодошъл Николай Димиров, който се прибра в досегашния си клуб “Септември” /Сим/. Изпълнителният директор на гоцеделчевци Иван Близнаков обясни раздялата с неизчистени взаимоотношения на бившето орле със симитличани, откъдето пък лансираха версията, че футболистът е размислил и се е примолил горещо да го вземат отново. Двамата са винаги добре дошли в отбора ни. Пречките не зависят нито от нас, нито от тях. Има нормативна наредба, с която сме длъжни да се съобразяваме. Чакаме ги след края на първенството, коментира Ив. Близнаков.

Три контроли предстоят на втородивизионния тим от южния град през настоящата седмица. Минимаратонът стартира днес от 15.00 ч. на домашен терен със спаринг срещу абсолютните аматьори от Дебрен. На следващия ден избраниците на Д. Соколов излизат в 11.00 ч. в Микрево срещу “Малеш”, а през уикенда е съвместната визита със селекцията на ветераните в Скопие на гости на “Работнички-Кометал”.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар