“Пирин” /Бл/ обжалва глобите на Н. Галчев и М. Халачев

27 август 2009 00:20   7760 прочита
Александър Косaтадинов
Александър Косaтадинов


Александър Косaтадинов

Най-добрият български съдия свири на зелено-белите в “Надежда”

Ръководството на “Пирин” /Бл/ не се поколеба да обжалва солената глоба от 8000 лв., която Дисциплинарната комисия към БФС наложи на зелено-белите за мача със “Славия”, който благоевградчани спечелиха с 1:0 в Кюстендил. Както е известно, с 5000 лв. бе одрусан изпълнителният директор Малин Халачев, който е обвинен за отправени обиди срещу главния съдия Александър Костадинов, който е родом от симитлийското село Черниче, и помощниците му Иван Вълчев и Цветан Трифонов. Едрият акционер Николай Галчев пък бе наказан с 3000 лв. персонална санкция заради изказванията си в медиите, нарушаващи етиката и моралните изисквания.
Не съм обиждал никого и никъде, нямам представа защо ни наказват толкова солено, коментира М. Халачев. В I кръг загубихме домакинството си с “Миньор” /Перник/ в Симитли и не проронихме и дума против съдиите. Напротив, изпратихме ги съвсем нормално. Къде е логиката да нападаме реферите след победата ни над “Славия”? В този ред на мисли се учудвам защо арбитрите ни обвиняват в докладите си. Имаме право да обжалваме санкциите пред Апелативната комисия в седемдневен срок и ще се възползваме от това, допълни М. Халачев.
Междувременно Съдийската комисия къ БФС прати най-добрият български рефер в момента Антон Генов да ръководи съботния двубой от IV кръг на “А” група между “Локомотив” /Сф/ и “Пирин” /Бл/ в столичния квартал “Надежда”.


Още за: ПФК Пирин   обжалване   глоба   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар