“Пирин 2001” удари аутсайдера с ранна дузпа и голови положения на пръстите на едната ръка

09 ноември 2010 00:18   5565 прочита

17-годишните надежди на “Пирин 2001” удариха с ранна дузпа аутсайдера в групата “Сливен” с 1:0 и кръг преди края на полусезона дишат спокойно с 14 т. в долната половина на таблицата, но далеч от зоната на изпадащите. Победното попадение от 11-те метра реализира националът Ибраим Стамболиев, след като главният рефер Младен Пенев посочи бялата точка за нарушение срещу Джейхан Зайденов. Гостите дълго оспорваха решението на кюстендилския арбитър с претенции за фаул в нападение, но страстите бяха овладени с навременни жълти картони.

Головите положения в мача се брояха на пръстите на едната ръка - три пред вратата на войводите пропиляха Яшар и Тасев, веднъж на вратаря на домакините Назъров се наложи да показва рефлекса си, през останалото време тактиката на сливналии с 11 човека в собственото поле се оказа успешен ход в изпълнение на целта да паднат с малко. Не съм доволен от игровото поведение на отбора. Знам, че момчетата могат много повече, но в тази среща не намериха ключа срещу бетона на противник, който беше пътувал в деня на двубоя над 4 часа и пристигна едва с 13 футболисти, коментира треньорът на победителите Бисер Златински.

“ПИРИН 2001”: Назъров, Караилиев, Радков, Стамболиев, Лазаров /75-Й. Богоев/, Балиев, Тасев, Зайденов, Р. Николов /41-Мадолев/, Хр. Петров /60-Яшар/, Хаджиев /78-Д. Георгиев/.


Още за: ФК Пирин 2001   победа   ФК Сливен   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар