Перун разби Места с 5 гола

01 септември 2013 20:54   6867 прочита


Септември (Симитли) се "подигра" с Места (Хаджидимово) в мач от 3-ия кръг на Югозападната „В” група и се наложи с 5:0 пред собствена публика. Всички голове паднаха след почивката. Два гола за домакините вкара Мартин Тошев (59, 78), а по едно попадение добавиха Даниел Дюлгеров (72), Анатоли Лулейски (84) и юношата Владимир Димов (86).

Възпитаниците на Спас Стоименов бяха пълни господари на терена и заслужено победиха.

Гостите от Хаджидимово оказаха съпротива само през първото полувреме, когато създадоха и няколко положения.

Първото положение в мача бе за домакините в 4-ата минута. Димитър Крушовски събори пред наказателното поле Антонио Ласков, а потърпевшият от фаул стреля на сантиметри над вратата. Малко по-късно Димитър Парасков изпусна отлична възможност за гостите и от стреля от малък ъгъл в ръцете на Карадалиев.

В 24-ата минута стражът на Места Иван Симеонов успя да изпревари Даниел Дюлгеров, а после спаси и удар на Мирослав Николов.

Десет минути по-късно отлична възможност за гостите пропиля Ангел Чилев, който от непосредствена близост стреля в аут. В 38-ата минута Ласков затрудни максимално вратаря на хаджидимовци. Най-добрият в състава на гостите Димитър Парасков в 41-ата минута нацели напречната греда. За съжаление обаче той се контузи в началото на второто полувреме и бе заменен принудително от Марио Метушев.

В 59-ата минута Симеонов изби в корнер с върха на пръстите си удар на Ласков. При последвалия корнер Велизар Попвасилев свали топката с глава към звездата на Септември Мартин Тошев и той хладнокръвно се разписа за 1:0.

В 72-ата минута Антонио Ласков подхвана контраатака, пусна към Даниел Дюлгеров, който с много елегантен прехвърлящ удар покачи на 2:0.

В 78-ата минута Тошев вкара с мощен удар втория си гол в мача. При този развой на двубоя треньорът Спас Стоименов извади Мартин Тошев и Даниел Дюлгеров и на техните места заиграха юношите Даниел Гогов и Владимир Димов. Въпреки комфортната преднина Септември (Симитли) продължи да търси нови попълнения. В 84-ата минута Асен Топузов намери Анатоли Лулейски в наказателното поле и той вкара за 4:0.

В 86-ата минута юношата на Владимир Димов вкара своето дебютно попадение и оформи крайното 5:0.

Така след три кръга от началото на сезона момчетата на Спас Стоименов записаха две победи и един равен.

 

Лъчо Петров


Още за: гол   Перун   Кресна   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар