Парасков с втори пореден хеттрик преди началото на полусезона във “В” група

18 февруари 2011 00:18   4851 прочита
Д. Парасков
Д. Парасков


Д. Парасков

Димитър Парасков се отчете с хеттрик във втори пореден мач на “Места” и показа, че е в отлична форма преди началото на втория полусезон в Югозападна “В” група. Този път бившият футболист на “Пирин” /Бл/ вкара три пъти на нискоразредния “Като Неврокопи”, който хаджидимовци победиха с 5:1 в Гърция в последната си контрола. В събота Парасков мушна тройка в мрежата на “Авангард” /Бачево/. В 20-та мин. на двубоя с елините той открадна топката в центъра, преодоля на скорост трима съперници и и откри резултата. 11 минути по-късно Александър Методиев сложи топката на главата на Юсеин Топчи, който удвои.

Ексорлето Ал. Методиев наказа бившите си съотборници с топовен шут от 25 метра за 3:0 в 44-та мин., а в 51-та и 59-та мин. Парасков покачи на 5:0. Домакините спасиха капото чрез Папазис в 89-та мин. Добри изяви в рамката на “Места” показаха Иван Симеонов и Георги Богданов, които отразиха поредица опасни удари на гърците. Наставникът Атанас Печев съхрани за неделния сблъсък със “Сливнишки герой” в третия ешелон страдащите от леки травми Ангел Глушков, Илиян Масърлиев и Ангел Чилев.

“МЕСТА”: Симеонов, Попов, Шишков, Коджебашев, Мавродиев, Ряхов, Ушев, Топчи, Конедарев, Парасков, Методиев /Богданов, Сабахлъков, Кюмурджиев, Савов, Керезиев, Ангелов/.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар