От Пиринско излизат добри рефери заради тежките тукашни първенства

22 май 2010 00:20   7791 прочита
Домакинът посреща закъснелите съдийски шефове
Домакинът посреща закъснелите съдийски шефове


Домакинът посреща закъснелите съдийски шефове

Шефът на БГ съдиите Коце Костадинов в “Джумайска среща”

Председателят на българските футболни рефери Костадин Костадинов отправи стратегическа похвала към арбитрите от Пиринския край преди последното заседание-анализ на Съдийската комисия за сезона. Сбирката се проведе в благоевградската механа “Джумайска среща”, стопанисвана от члена на комисията Георги Кордев. Изненадахте ни, но в крайна сметка това ви е работата, започна петминутката с медиите К. Костадинов. Тази пролет нямаше натиск от футболните президенти, което ни позволи да вършим спокойно работата. От Благоевградския регион винаги са излизали едни от най-добрите ни съдии.

В момента такива са Христо Ристосков, Ивайло Стоянов, Крум Стоилов, Емил Вангелов, Николай Марков, а отдолу идва обещаваща млада вълна. Причината за качествата им е проста - тук първенствата са доста тежки и реферите имат възможност да израстват в правилна среда. Не визирам само пиринската бундеслига, юношеските групи също са достатъчно предизвикателство. Що се касае за нашата работа, не е редно сами да си даваме оценка. Това е в компетенциите на БФС и Изпълкома, допълни К. Костадинов.

Той, заместникът му Стефан Чакъров и колегите им в комисията Йордан Гулев, Тодор Мутафов, Любчо Славчев и Николай Нанев, секретарят Павел Павлов и методистът на професионалните ни арбитри Детелин Баялцалиев пристигнаха с половин час закъснение на заседанието заради рутинна полицейска проверка на автомобилите им край Дупница.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар