© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

ќще една награда за бивш играч на ѕирин: —т.  остов е є1 за месец октомври в класаци€та на јЅ‘ и »Ќ—“ј“


8 ноември 2018 11:34   2541 прочитаЅивши€т футболист на ѕирин —танислав  остов спечели още една награда. Ќападател€т е є1 за месец октомври в класаци€та на јЅ‘ и »Ќ—“ј“. “ова е инициатива на јсоциаци€та на българските футболисти и компани€та за футболни анализи и статистика »Ќ—“ј“.

»ндексът се определ€ чрез компютърни изчислени€ на базата на представ€нето на съответни€ играч, отчитайки голове, асистенции, точни подавани€, единоборства и други обективни показатели.  остов вече има 13 гола в актива си и дели първото м€сто в класаци€та на голмайсторите в ѕърва лига с  лаудиу  ешеру от Ћудогорец. –одени€т в Ѕлагоевград футболист получи и повиквателна от селекционера на национални€ отбор на Ѕългари€ по футбол ѕетър ’убчев за предсто€щите мачове със —ловени€ и  ипър.

ћарти »ванов

ќще за: —т.  остов  класаци€  футболисти ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.