Орлетата сюрпризираха треньора си с наивни грешки от статични положения

25 октомври 2010 00:18   2769 прочита
К. Ангелов
К. Ангелов


К. Ангелов

Наивни грешки при статичните положения пред вратата на Благой Макенджиев сюрпризираха неприятно треньора на орлетата Костадин Ангелов и лишиха отбора му от 3-те точки срещу “Локомотив” /Пд/. Централната двойка бранители Молдованов-Митревски увисваше при всяко второ центриране в полето на зелено-белите, както се получи в 65-та мин. Ерош изсипа топката от фаул около точката на дузпата, нямаше кой да скочи с Абушев и бившият играч на “Вихрен” прати кълбото в мрежата. Откакто аз съм начело на тима, винаги са ни вкарвали голове от игрови ситуации. Днес обаче се случи друго. Очевидно ни предстои още работа. Въпреки това смятам, че съперникът измъкна точката незаслужено, коментира пиринският наставник, който похвали Зоран Златковски за изявите му в опит да го защити от нападките за уникалния пропуск малко преди края, когато от границата на вратарското поле не успя да вкара гола на победата.

Част от привържениците припомниха, че от подобна позиция македонецът не улучи рамката и в мача с “Левски”. В желанието си да се представи на ниво прегоря Александър Башлиев, който в 86-та мин. си изкара червен картон за откровена симулация в пеналта на противника. Поредния силен мач изнесе Янко Сандански, а Борис Кондев отново показа, че е незаменим за състава с умението си да вкарва от всякакви ситуации. В 44-та мин. разложанинът овладя топката пред наказателното поле и през купа от играчи простреля Лучини. Гредата в 12-та мин. помогна на Макенджиев след удар на Абушев, а в 30-та мин. шут от фаул на Ерош в левия долен ъгъл принуди стража да демонстрира рефлекс. С това се ограничиха реалните опасности за пиринската врата. Освен Златковски на отсрещната страна пропиляха изгодни голови ситуации Костов, Кондев и Молдованов.

“ПИРИН”: Макенджиев, Башлиев, Митревски, Попев, Молдованов, Сандански, Ст. Костов, Р. Иванов, Кондев, Якимов /63-Стойков/, Златковски /87-Дюлгеров/.

“ЛОКОМОТИВ”: Лучини, С. Бенжелюн, Крачунов, Родригес /78-Котев/, С. Бенжелюн, В. Георгиев, Ерош, Златински /82-Керчев/, Абушев, Джилио /60-Раймонди/, Лазаров.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар