Определиха датите за плейофните мачове на Пирин

02 май 2018 13:42   6409 прочита


Пирин гостува на Етър Велико Търново в понеделник - 7 май, а седмица по- късно е реванша в Благоевград. Това реши спортно- техническата комисия на БФС. Двубоят в старопрестолния град ще започне в 20 часа, а ответния сблъсък на стадион Христо Ботев трийсет минути по- късно. Ако орлетата излязат като краен победител в тази двойка, ги очакват нови два мача срещу победителя от двойката Дунав - Витоша Бистрица.

Победа и в този плейоф им гарантира оставане в групата, в противен случай ги очаква бараж с тим от Б група. Пирин и Етър си размениха по една победа в редовния сезон на Първа професионална лига, като болярите спечелиха домакинството си с 2:1, а орлетата постигнаха успех с 3:2.

Наставникът на Пирин Милен Радуканов има да решава сериозни проблеми, след като Аймен Суда няма да играе в двама мача, както и контузения Александър Башлиев. Заради положителна допинг проба аут от мачовете е и Димитър Благов. В групата за тези мачове отново ще има присъствие на поне 7 юноши от школата на Пирин, като част от тях ще започнат и в титулярния състав.

Марти Иванов


Още за: дати   мачове   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар