Нищо ново - контузени футболисти и томбола за Марек-Септември Симитли

01 декември 2021 14:10   4221 прочита


Марек играе поредния си мач от първенството на Втора лига. Дупничани приемат Септември Симитли днес от 14.30 часа на своя стадион „Бончук“. Домакините се целят в победа, за да си осигурят по-спокойна зима, а и за да си върнат за незаслужената загуба в първия кръг на шампионата.

Отгоре на всичкото през лятото клубът от Симитли отмъкна двама футболисти на Марек - Веселин Любомиров и Васил Калоянов. За това и дупничани имат допълнителен стимул да играят за победа. Остават обаче трудностите около състава, след като с проблеми са Филип Ангелов и Димитър Атанасов, които не играха предния кръг. Извън състава са и Джордж Николов и Евгени Тунтев. Още няколко състезатели се налага да играят с болежки до паузата в първенството, което усложнява избора на титулярни 11.

Освен всичко, двата отбора са и преки конкуренти във втората половина на таблицата. След 19 кръга тимът на Марек заема 14-то място с 19 точки. Септември е една позиция по-надолу с 2 точки по-малко. Главен съдия на мача ще бъде Васимир Ел-Хатиб.

Негови помощници ще бъдат Драгомир Милев и Марин Бонев, предаде pirinsport.com. Домакините от Марек отново ще организират томбола с награди за публиката. Всеки закупен билет ще участва в томболата, която ще бъде изтеглена на почивката между двете полувремена.


Още за: Марек   септември   Симитли   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар