Натоварват новака “Малеш” с 4 мача за 4 дни

14 юли 2010 00:18   2359 прочита

Настъпиха промени в предварителната програма на новака в "Б" група "Малеш". Щабът на отбора договори още два спаринга, които ще се изиграят в четвъртък. Сутринта от 10.00 ч. микревци гостуват на стадион “Искър” в Самоков на “Рилски спортист”. След като не получиха лиценз за професионалния футбол, “скиорите” сформират тим, с който ще участват в Югозападната "В" АФГ, и първият им тест е срещу “Малеш”. След обяд отборът от санданското село ще пропътува разстоянието до град Септември, където от 18.00 ч. ще мери сили с едноименния третодивизионен отбор.

В тази проверка участие ще вземат младоците от ДЮШ, които се готвят с първата формация. Като прибавим и предварително договорената контрола с “Брестник”, насрочена за днес в 18.00 ч. в Костенец, става ясно, че “синьо-червените” ще гастролират в три различни града в рамките на 24 часа. Финалният спаринг от програмата на летния лагер в Боровец е в събота от 10.00 ч. в Костенец, като съперник е възроденият отбор на "Ботев"

/Пд/, който загуби професионалния си статут и ще продължи участието си в третия ешалон. След края на проверката с канарчетата “Малеш” се прибира у дома, където ще се готви до старта на първенството. Договорен е тренировъчен двубой с “Банско” за 21 юли. Резервният вратар Тодор Димитров вече е възстановен от травмата в ръката и ще бъде на разположение в предстоящия сгъстен цикъл от мачове.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар