Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

Ќападател€т от с.  рупник, ћартин “ошев подсилва шампиона на Ћиван - јл јхед


1 юли 2018 12:35   3178 прочита√олмайсторът на —ептември (—офи€) от минали€ сезон ћартин “ошев отново ще играе в чужбина. Ѕлиц —порт научи, че 27-годишни€т нападател подсилва шампиона на Ћиван - јл јхед.

ёношата на ÷— ј получи н€колко оферти и в крайна сметка избра да продължи в Ћиван, където ще бъде съотборник със сво€ добър при€тел —амир ј€сс. ƒвамата са набор 1990 и н€колко години изкараха заедно в школата на "армейците".

јл јхед ще бъде четвърти€т клуб на “ошев извън пределите на Ѕългари€. Ќападател€т от симитлийското село  рупник вече игра по терените в √ермани€ - първо в  ьолн като юноша, след което мина и през ≈рцгебирге (јуе) и јален.

ѕрез изминали€ сезон той блесна с 11 гола за —ептември. Ќосил е още екипите на „ерноморец (Ѕургас), —лави€, —ептември (—имитли) и ѕирин (Ѕлагоевград).

ћ. »ванов

ќще за: ћартин “ошев  чужбина  шампион ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.